Nainen etsii miestä seksiä hyvä huora

nainen etsii miestä seksiä hyvä huora

Ätmi voi joutua vuotiaan lukuisia kertoja käymään baarissa jollakin toisten "ätmien" porukalla, eikä saa mitään aikaiseksi. Yksinäisenä ja turhautuneena sitten illan päätteksi kotiin. Niin, mitä tapahtuu tämän pokauksen jälkeen. Ätmien kohdaalla kun on todellakin todellisuutta se, että heilllä menee valtava aika pelkästään siihen, että oppivat pokaamaan oikeaoppisesti. Kiinnostaako sua pitää sitä naista? Luuletko että tämä nainen oikeasti pitäisi sinusta kun on oppinut tuntemaan sinut paremmin?

Osaatko ajatella asiaa naisen näkökulmasta; mitä hän ajattelee sinusta, kun saa selville, ettet oikeasti olekaan sellainen mitä hänet pokatessasi annoit hänen ymmärtää? Kaikilla meillä on todellakin ongelmia, mutta tutustumisvaihe täytyy yleensä olla erittäin mutkaton. Väittäisin, että nimenomaan tuo tutustumisvaihe on ätmien isoin ongelma - he ovat sosiaalisesti kömpelöitä, puhuminen saattaa olla epävarmaa, puhuvat joko liian kovaa tai hiljaa, puhetyylissä korjattavaa, saattavat vaikuttaa tylyiltä, vaikka eivät halua olla sitä vaan ovat todellisuudessa erittäinkin kiinnostuneita.

Ihmiset vaan tulkitsevat tämän väärin. Jos he vaan tuntisivat "ätmin" paremmin, saattaisivat he myöhemmin ymmärtää, että hieman töksöllä tyylillä sanottu asia tarkoittaakin "ätmille" ihan normaalia asian ilmaisua.

Tämä, että ätmi ei pääse edes alkuun suhteissa, ei ätmi saa edes mahdollisuuttakaan näyttää, mitä muuta osaa. Jos ätmi ymmärretään puhetyylin takia väärin, he tarvitsevat valmennusta ja harjaannusta puhetaidossa. Oletko muuten lukenut kirjan Aristoteleen retoriikka. Kyky puhua vakuuttavasti oli jo antiikin Ateenassa tärkeä taito. Hyvän puhetaidon merkitystä ei todellakaan voi väheksyä, kun teet tuttavuutta tuntemattomaan naiseen.

Olen kyllä tähänkin törmännyt, että poket eivät päästä edes sisään yökerhoon, jos puhuminen on hankalaa, vaikka ei olisi ollenkaan juonut. Niin tuo onkin se ongelma, mitä naiset ajattelee, kun tuntee miehen paremmin ja huomaavat, että mies ei ole sellainen, mitä pokatessa antoi ymmärtää.

Kun pokauspaikkoihin pääsee vain sellaiset, jotka osaavat antaa välittömästi hyvän vaikutelman, paikkoihin ei edes pääse sellaiset yksilöt, jotka eivät täytä riittävästi "keskiverto" ihmisen kriteerejä. Hiljattainhan oli Ylessä artikkelikin psykopatiasta. Tuossa keskustelussa hiukan tarkemmin. Jos ihminen osaa kuitenkin hurmata, tästä seuraa yleisemmin myös jatkoakin kuin silloin jos ihminen ei osaa hurmata.

Alemman tason miehiltä ja myös naisiltakin puuttuu tämä hurmaamisen taito. Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja. Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran. Ei tarvitse olla kaikesta samaa mieltä, mutta todella paljon olen oppinut nimenomaan Nainen39veen kirjoituksista.

Tuossa esimerkkejä hänen loistavista keskusteluista. Tällainen on mielestäni juuri merkityksellistä keskustelua. Tintoretto Ja jotain siinä oli, mutta pimeässä en nähnyt, mitä. Kuu yläpuolella nauroi selvästi, ja taivaankappaleelle muodostuivat Caravaggion kasvot. Näytti kuin se olisi poltellut piippua. Mahorkan haju tunkeutui heinikkoon kuin Australian tulihelvetin katku. Älä puhalla savua suuhuni.

Leppäkertun oli pakko tanssia juopuneena, sammiossa kurja kuusikoipinen tilsi viiniä paljain jaloin vaikka pohkeet eivät pitäneet ja pilkut olivat aikoja sitten kadonneet. Ja kun edessämme on Halong Bay, herätän. Tarinassa on aivan toinen juoni. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Sinkut Huora vs. Miksi irtosuhteita harrastava nainen on huora? Miksi naisia hurmaavia miehiä sanotaan pelimiehiksi?

Naisella seksi ja tunteet kuuluvat yhteen. Se nainen joka rikkoo tämän luontaisen ominaisuutensa ja koittaa päästä miehen tasolle tunteiden irrottamisesta toiminnasta toimii luonnettaan vastaan.

Tällaiset lutkat samalla vahingoittavat kykyään rakastaa miestä täyspainoisesti. Huora on nainen kuka etsii ja harrastaa seksiä ilman tunteita. Huoralle irtoseksin etsiminen on lisäksi yhtä helppoa kuin rikkaille lapsille elää "pappa betalar" tyyliin. Huoria ei kuulu arvostaa. Miehet taas osaavat luontaisesti erottaa tunteet ja seksin ja naimalla useita naisia miehet eivät toimi luontoansa vastaan.

Tällaiset miehet nähdään alfa-uroksina ja kaikki naiset haluavat tällaisen miehen omakseen. Mieheltä vaaditaan kuitenkin älyä, ulkonäköä ja sosiaalisia taitoja ennen kuin naisten jalkoväli aukeaa. Pelimiehet ovat taitavia ja suurin osa myös kunnioittaa todellisia kunnollisia naisia vaikka halveksivatkin huoria. Pelimies on siis arvostettava sankari siinä missä huora panopuuksi kelpaava idiootti. Tämä on provo, mutta te feministit ette kuitenkaan voi olla vastaamatta.

Sama viesti löytyy naisten logiikka palstalta. Kyllä ätmit vaan tarvitsee paljon iskuyrityksiä Ätmeillä on monesti ongelma, että heiltä puuttuu kokemusta "normaalista" sosiaalisuudesta.

Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran. Tintoretto Tintoretto Ja jotain siinä oli, mutta pimeässä en nähnyt, mitä. Nyt on pakko vastata tähän, vaikkei aiheeseen suoraan liitykään, mutta kun näitä juttuja lukee niin tässähän käy pian niin, että noi pelimiehet viettelee ne kiltit tytöt ja pariutuu niiden kanssa voivat tietysti samalla vielä jatkaa "pelailuaan".

Jäljelle jää "huorat" vaikken nyt kenestäkään tuollaista nimitystä ilman k. D Ehkä joskus vielä nämäkin ryhmät kohtaavat, kauhulla odottelen.. Joten vaikka pelimiehet kaikki menis naimisiin. Ja missä edes sanottiin että pelimiehet haluaa just ne kilteimmät??? Ja miksi kukaan kiltti tyttö edes pelimiestä huolisi. Ja pari sataa muuta virhettä edellisessä viestissä. Te ootte kaikki ihan yhtä pöljiä!!!

Rakastukaa ja eläkää ihmisiksi, tehkää se mielellään muita haukkumatta Lutka harrastaa seksia niin paljon kuin lystaa, kun taas huora on nainen, joka myy itseaan. Tammoiset asiat ovat jaaneet epaselvyyteen miesten keskuudessa. Ottakaa nyt samperi kirja kateen ja ottakaa selva asioista ennekuin niista teille sanotaan tavalla tai toisella. Ei siihen mitään muita sanoja tarvita. Seksuaalisesti väärin käyttäytyvä nainen on huora, on aina ollut ja tulee olemaan.

Huora on huora on huora on huora. Ja provoonhan vastataan tietenkin provolla,jees. Feminismistä en siis tässä puhu enempää, ja asioista enemmän tietävät huomaavatkin varmaan seuraavasta, että kirjoitan asioista tässä ainoastaan omasta näkökulmastani,siis oman subjektivismini sävyttämästä,tunnepitoisesta NAISEN näkökulmasta. Se nainen,joka sinun kriteeristölläsi mitattuna ansaitsee kunniamaininnan Nainen isolla n: Vahvaksi naiseksi mä näen Naisen,joka rakastaa paljon miessukupuolta,mutta ei jo itsesäilytysviettinsäkään perusteella katso, että hänen tarvitsisi luovuttaa esim.

Uskon että sellainen mies,jolla on jatkuvasti puheissaan ja teoissaan tarve tehdä näitä "huora-madonna"-erotteluita, on jollakin tapaa heikko.. Itselleni siis ainakin täydellisen mielenkiinnoton mies sellainen! Mä ainakin haluan itselleni MIEHEN,enkä ketään äitiänsä ikävöivää vässykkää,jonka itsetunto rakentuu siitä,kuinka monta miessuhdetta naisellansa on ennen häntä ollut Ylipäänsä mun mielestä "miesolio",joka käyttää sanaa huora jollei sitten puhu oikeista ammatin harjoittajista,jolloin termi on korrekti ja oikea!

Mut tää on tietty vain mun mielipiteeni asiasta. Niin se vain menee. Toiset miehet vaan tykkää huorista ja siksi ottavat mielellään ns. Luonto on sen luonut, eikä sitä voi kukaan muu kuin luonto muuttaa. Ilmaisin vain mielipiteeni asiasta.: Mars "concord" sinäkin nyt pikaisesti takaisin 7-päivää lehtesi pariin. En välitä siitä mitä sanot ärsytyskynnyksen ylittymisestä, riittää kun vastaat ja olet eri mieltä: Kirjoitit pitkästi mutta pointtisi oli lähinnä, että nainen joka ei antaudu seksuaalisuutensa vietäväksi ei ole mielestäsi todellinen nainen.

Katsos nainen voi olla todella seksuaalinen olematta jakorasia. Jos yrität väittää että ne naiset jotka eivät ole antautuneet miesten naitavaksi yhtä helposti kuin sinä eivät ole yhtä naisellisia olet väärässä.

Ja vaikka täydellisiä naisia ei ole olemassa, niin moraalin tasossa on huomattavasti eroja. Tai lutkaksi tai miksikään muuksikaan vastaavaksi! Kuulun tähän leiriin, jonka mielestä se, kuinka monen eri henkilön kanssa sekstaa, on tasan tarkkaan oma asia eikä mikään yhteiskunnallinen ongelma. Tämä koko sekopäinen keskustelu tai viikon pommi olisi ollut vielä oikeasti ok, jos tuo toinen osapuoli olisi osannut ihan oikeasti älykkäästi keskustella.

Asiallinen keskustelu aiheesta kuin aiheesta on ok. Sen sijaan sieltä ammuttiin vastaukseksi ns. Se, että yrität jotain asiaa saada perille näille kavereille, tuntuu samalta, kuin yrittäisi juosta kivikovasta seinästä läpi. Toisin sanoen, ei onnistu. Pitäisi vasrmasti antaa olla, mutta välillä suututtaa nämä ylitrollaavat provot hiukan liikaa. Parhaat parisuhteet, sellaiset joissa on rakkautta ja molemminpuolista välittämistä, alkavat totutusti sillä tavalla, että molemmat sanoo toisilleen "ehkä harrastan seksiä jonkun kanssa, ehkä en, oon sinkku".

Näistä parhaista parisuhteista kehittyy usein myös avioliitto. Tähän päädytään, kun jompikumpi kysyy "haluaisitko ehkä harrastaa seksiä kanssani loppuelämän, ehkä jonkun toisen kanssa".

Olen asiasta kuullut erittäin monesti ja ihan piruuttani sanon sen suoraan monesti etteivät ihmiset pääse ilakoimaan sillä asialla että saivat tälläisen tiedon kaivettua minusta. Se herättää jopa ehkä jonkimmoista kauhistusta monessa kun sen sanoo suoraan. Ja oon sellane kakskymppine vähä vajaa senttine blondi, kohtuu laiha ja tupakanpolttamista tyhmempää ajanvietettä en tiedä.

Minulla on kavereina miehiä ja naisia eikä sitä että jollakin on ollut monta seksikumppania pidetä pahana. Itseasiassa kaikki naiset ovat harrastaneet seksiä monta kertaa useamman jätkän kanssa kuin yksikään jätkistä meidän kaveriporukassa ja minä en ole ainut neitsyt jätkistä myöskään. En ole neitsyt omasta halustani todellakaan eikä muutkaan itseänsä "säästä". Kavereitten kanssa ei ole asian kanssa ongelmaa mutta tuntemattomilla on asian kanssa aivan uskomattoman hauskaa ellen ole sitä itse sanoa töksäyttänyt ajoissa, jotkut kun eivät voisi asiaa edes ymmärrtää.

Saapahan nähä että tuleeko sellasta päivää edes vastaan etten olisi enää neitsyt. Panee vaan arveluttamaan nykyään kun ensisuudelmaakaan en ole edes kokenut ja vaikka en ole mitenkään muuten oikeastaan ujo niin kyllä sitä on kahessakymmenessä vuodessa melkosen esteen edes sen kokeilemisen eteen kasannu: Naisilla on ollut ongelmana vain se että riittävän normaalin miehen löytäminen seksiseuraksi silloin kun sitä ovat halunneet.

Minun mielestä kaikki harrastakoon sitä ihteä iha nii paljon kun vaan huvittaa jos löytyy joku jonka kanssa sitä harrastaa. En ole mutten kyllä tiedä mistään muusta kyllä yhtään mitään joten en voi myöskään verrata. Tunnen muutamia useampia kauniita naisia, jotka parittelevat useamman miehen kanssa vuorokauden aikana.

Näilla naisilla ei ole ollut pipo kireällä 'sen asian'. Seksuaalinen nautinto kasvaa kun ottaa mukaan hieman eläimellistä toimintaa. Parisuhde on omistamisesta johtuen seksuaalisuuden kannalta hieman haasteellinen. Siksi nykyään on päädytty useisiin peräkkäisiin parisuhteisiin ja kuvitellaan, että tylsyys katoaisi uuden suhteen ansiosta, mutta tylsyyden paluuta ei voi estää. Ehkä joku päivä liian tiukka itsensä ja muiden näkeminen esineinä vähenee ja voimme kohdata toisemme taas elävinä ainutkertaisina olentoina, jotka vaeltavat kauniin planeettamme pintaa ja nauttivat itsestään ja toisistaan ja käyttävät elämänsä johonkin muuhunkin kuin esineiden ja statuksen keräilyyn.

Se kun ei kuitenkaan tuo onnea kuin hetkeksi. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä.

Nainen etsii miestä seksiä hyvä huora -

Brenda Myers-Powell oli vasta vuotias, kun hänestä tuli prostituoitu. Se ei pyydä maksua sun mieheltä seksistä. Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Tiedän ettei minkään hullun mukaan kantsii lähtä ja eihän sitä päälle päin voi tietää, millainen kukakin on, -mutta mulle saa vapaasti kertoa myös niitä "muista varoa tätä" -juttuja, MUTTA EI ; "olet huora" "Kaikki miehet raiskaa" ym. Ja perusluonteeltani olen seksi treffit kuopio huora sitä kilttiä ja mukavaa tyyppiä.

Nainen etsii miestä seksiä hyvä huora -

Viikon kuuma peruna Lilysä on ollut: Nämä vasta ovatkin hirmuhelteet — uuvuttivat oravankin "Saksalaisturistit eivät uskalla enää puhua saksaa Kreikassa, koska he pelkäävät". Myers-Powellin mukaan parittajat pitivät häntä vankina pitkään murtaakseen hänen tahtonsa. Sillä mikä mies huolisi hänet vaimokseen? Kuu yläpuolella nauroi selvästi, ja taivaankappaleelle muodostuivat Caravaggion kasvot. Ja se nainen halus olla sun isäs suomi kouvola irstas pano syystä x, mutta ei mikään syy tee siitä huoraa, ellei sun isäs maksanu sille seksistä. Musta se on hauska ja outokin ilmiö, että ollaan tosiaan niin mielikuvituksettomia idiootteja, että ainoat haukkumasanat, mitkä tiedetään, on lutka ja huora ja niitä sitten koviksena viljellään ympäriinsä. Minun mielestä kaikki harrastakoon sitä ihteä iha nii paljon kun vaan huvittaa jos löytyy joku jonka kanssa sitä katsastuskonttori rovaniemi riemurasia porno. Vuodessa se tarkoittaa yli Jokainen joka tuomitsee pelkät naiset tästä käytöksestä on ahdasmielinen idiootti. Koska yhdessäkään asiassa en puhu järkeä? nainen etsii miestä seksiä hyvä huora

0 thoughts on “Nainen etsii miestä seksiä hyvä huora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *