Maksulliset naiset hinta suomi treffit keskustelu

maksulliset naiset hinta suomi treffit keskustelu

Treffit Plus jäsenyyden voi maksaa kertatilauksena verkkopankilla, Visalla, Visa Electronilla tai Mastercardilla ja kestotilauksena edellä mainituilla maksukorteilla. Suomi24 Treffejä voi käyttää täysin ilmaiseksi. Käyttöä rajoitetaan kuitenkin joidenkin ominaisuuksien osalta. Tehodeittailija saa merkittäviä etuja Treffit Plus -jäsenyydestä.

Tärkeimpiä etuja ovat keskustelun avausten määrän rajoituksen poistuminen sekä laajempi tieto muista käyttäjistä ja heidän toimimisesta palvelussa. Plus-jäsenet näkevät profiilinsa vierailijat, kuka on lukenut heidän lähettämänsä viestit, kuka on lisännyt heidät suosikkeihinsa sekä muiden lähettämien ja vastaanottamien viestien määrän.

Muiden profiilien lukeminen ja niihin vastaaminen vie usein paljon aikaa. Plus ominaisuuksien avulla pystyy helpommin määrittelemään keneen kannattaa ottaa yhteyttä ja kehen välttämättä ei.

Myös vapaa sanahaku on erittäin hyödyllinen ominaisuus. Sen avulla voi helposti hakea muita käyttäjiä, joilla on samanlaisia luonteenpiirteitä, harrastuksia tai kiinnostuksenkohteita. Megafonihuudot saattavat tuntua suurelta edulta, mutta käyttäkokemusten perusteella ne eivät useinkaan tuota paljon yhteydenottoja. Muut käyttäjät saattavat kokea huutelun epätoivoiseksi huomionhauksi.

Treffit Plus -lisäpalveluun kuuluu jäsenyyden mitasta riippuen muutama huuto ja niitä voi hankkia lisää maksua vastaan. Suomi24 Treffit on käyttäjämäärältään yksi Suomen suurimmista deittipalveluista. Sivuston ikäraja on 16 vuotta. Useimmat treffisivustot hyväksyvät käyttäjikseen vain täysi-ikäisiä deittailijoita, joten Suomi24 Treffien ikäraja on hieman keskimääräistä alhaisempi.

Ikärajasta huolimatta sivustolta löytyy vain vähän alaikäisiä käyttäjiä. Miehiä Suomi24 Treffit -sivustolla on käytännössä kaikkien muiden deittisivustojen tapaan selvästi naisia enemmän.

Koko käyttäjämäärästä melko tarkkaan kolmannes on naisia. Jokaista naista kohti on siis treffipalstalla noin kaksi miestä. Suurin ero miesten ja naisten määrässä on 40—vuotiaissa, minkä ikäisissä on keskimäärin 2,35 miestä yhtä naista kohti.

Ikäjakauma on tasaisempi alle vuotiaissa ja yli vuotiaissa. Suurin yksittäinen käyttäjäryhmä sekä miehissä että naisissa on 30—vuotiaat. Toiseksi suurimmaksi ikäryhmäksi nousee miehissä 35—vuotiaat ja naisissa 25—vuotiaat sekä kolmanneksi suurimmaksi ikäryhmäksi miehissä 25—vuotiaat ja naisissa 35—vuotiaat. Ikäjakauma on kauttaaltaan hyvin tyypillinen, eikä Suomi24 Treffit näytä houkuttavan erityisesti mitään tiettyä ikäryhmä.

Suomi24 Treffien käyttäjät ovat lähes poikkeuksetta heteroseksuaaleja. Suomi24 Treffit ei siis näytä vetävän puoleensa seksuaalivähemmistöjä. Suurin osa käyttäjistä etsii sivustolta treffiseuraa tai elämänkumppania. Määrällisesti seksiä etsiviä miehiä on noin kuusi kertaa enemmän kuin seksiä etsiviä naisia. Yksityisyyden ja yksityisyysasetusten vähäisyys on yksi Suomi24 Treffit -deittisivuston huonoimmista puolista.

Kaikista profiileista näkyy täysin julkisesti rekisteröimättömille käyttäjille nimimerkki, profiilikuva, seksuaalinen suuntautuminen, horoskooppi, haun kohde ja esittelytekstin alku.

Nämä ovat aina julkisia, eikä niitä saa piilotettua edes maksullisella Treffit Plus -jäsenyydellä. Yksityisyysasetuksia sivustolla on vain kolme.

Käyttäjä voi blokata muita käyttäjiä, valita keneltä vastaanottaa viestejä ja piilottaa oman Treffit Plus -jäsenyytensä näkymästä muille. Varsinkin kuvien näkyvyyden rajoittaminen on ominaisuus, jota deittipalstalle kovasti kaipaisi. Tämä ominaisuus on nykyään tarjolla monilla muilla deittisivustoilla.

Lisäksi olisi hyvä, jos oman profiilin näkymisen voisi estää muille kuin oman ihannekumppanin täyttäville deittailijoille. Suuren suosion myötä Suomi24 Treffit kokemuksia on jaettu paljon keskustelupalstoilla ja sosiaalisessa mediassa. Kokemukset ovat olleet hyvin vaihtelevia.

Suomi24 vaikuttaa olevan toisaalta suurien rakkaustarinoiden alullepanija ja toisaalta suuri pettymysten ja katkeroitumisen aiheuttaja. Aloita tästä Artikkelit Kaikki Testit. Näin valitset parhaat kuvat deittiprofiiliin — Saat huimasti enemmän vastauksia. Tällaisilla profiilikuvilla et löydä seuraa — Älä tee näitä virheitä. Tämän pikaoppaan avulla laadit täydellisen deittiprofiilin.

Seuraajokaiselle arvostelu ja kokemuksia. Victoria Milan arvostelu ja kokemuksia. Eliittikumppani arvostelu ja kokemuksia. E-kontakti arvostelu ja kokemuksia. E-kontaktin ystävänpäivätarjous — Hyödynnä ilmainen jäsenyys. Uusi sivusto rikkaille miehille ja kauniille naisille — Katso mistä on…. Kokeile 50plusmatch-deittipalvelua kolme päivää ilmaiseksi. Tiisun uudella musiikkivideolla esiintyy sinkkua — Pyydä heistä ketä tahansa…. Koti Arvostelut Suomi24 Treffit arvostelu ja kokemuksia.

Suomi24 sivuston treffipalsta on koko kansan seuranhakupaikka. Noin 90  Haun kohteet: Kahvilla suostuin käymään, ihan rehellisenä ajatuksena, että tulisiko siitä jotain muutakin, kuin pelkkää sänkytouhua.

Hyvin nopeasti selkeni, että olen kuin tarjottimella ja joku teroittaa veistä pöydän toisella puolella. Koskaan ennen en ole "sokkotreffeiltä" lähtenyt tekosyyn varjolla pois. Jatkuva ehdottelu vain latisti tunnelman totaalisesti. Niin, ja sama henkilö soitti myöhemmin peräänkin tyyliin "harmi, kun olit niin kiireinen". Tässä vaiheessa Sanoin jo suorat sanat, että ei kiitos. Kaiken kaikkiaan, jos yhtään laskuissa pysyin mukana, lähestyin varmasti n. Useammat kymmenet yhteydenotot johtivat kahveille.

Näistä puolisen kymmentä ilmaisi kiinnostuksensa kahvittelun jälkeen, mutta homma kuihtui kokoon parin tapaamisen jälkeen. Löytyipä se oikea ihminenkin tuolta suomi Tosin, hän laittoi viestin minulle, eikä toisinpäin, kuten saattaisi äkikseltään ajatella. Palvelu oli omasta mielestäni suhteellisen usein pois käytöstä, kun ottaa huomioon käyttäjien määrän. Taisipa parhaillaan olla viikottain katkolla. Nykyistä tilannetta en tiedä. Yhdyn mielipiteeseen "tasokkaasta palvelusta".

Yllätyksiä voi tosiaan tulla.. Tuonne mahtuu monenlaista ihmistä ja hyvinkin erilaisilla tarkoitusperillä. Silti kaiken kaikkiaan kokemukseni ovat positiivisia, yli-innokkaita naisia lukuunottamatta. Se pitää vielä sanoa, että mitä eri ihmisiä naisia palvelussa tapasin, niin kaikista positiivisin yllätys olivat yksinhuoltaja-äidit. Nämä ihmiset esittivät asiansa hyvinkin kohteliaasti, eivät vaatineet kummoisia. Lapsia rakastava mies oli se tärkein kriteeri. Ei tarvinnut olla bemaria tai mersua, ihan ladakin olisi riittänyt.

Ja mikä mukavinta, niin mielipiteet miesihanteen suhteen eivät muuttuneet viikon välein. Uskaltaisinpa jopa väittää, että jos olet mies ja etsit seuraa tositarkoituksella: Saat rahoillesi taatusti vastinetta.

Kiinnitin tuossa huomion, että yh-äidit olivat positiivinen poikkeus. Ehkä heillä elämänkokemusta ja lapsista saatua kärsivällisyyttä Siellähän ne kuitenkin esittävät asiallista, kun muuhun ei ole varaa.

Naisia hekin ovat ja eikai siellä nyt paljoa muuta ole kuin yksinhuoltajia, joille todellakin kaikki kelpaa Itse olen nykyään raakannut yksinhuoltajat automaattisesti pois tositarkoituksesta, sillä kokemuksen rintaäänellä siinä pitäisi olla ex-miesrakaskin lapsirakkaan lisäksi. Puhtaalta pöydältä paras lähteä. Olen ollut sivuston käyttäjä keväästä Mihinkään niin vakavaan puutteeseen en ole törmännyt, että olisin kokenut tarvetta siirtyä maksullisille sivustoille.

Yksi sanaväli keskellä sanaa kummittelee ja se on treffien esittelytekstissä olevassa ohjeessani, miten pääsee helposti minä-osion profiiliini, jossa on lisää kuvia. Eli minä-osion profiilini osoitteessa. Pyydän lukijaa ystävällisesti poistamaan sen copypeistauksen jälkeen osoitekentässä. Niitten googlekäännösten lukeminen on hauskaa hupia eikä se ole palveluntarjoajan syy.

Luettuani ja kylliksi naurettuani pyydän ylläpitoa poistamaan asiattaoman viestin. Ei mene montaakaan minuuttia, kun ao profiili on poistettu. Olen senttiä 'pitkä' mieshenkilö, ikää 61 vee ja tehnyt palvelussa viidessä vuodessa 10 treffiä jomman kumman kotiin ja heti sänkypuuhiin. No yks ei antanu. Sit on ainakin sama määrä numeroita kännykän muistissa odottamassa mahdollista tulevaa käyttöä. Pakko sanoa vielä, et vaan kaks on ollu mua lyhyempiä, kaks 13 senttiä pidempiä, loput senttiä pidempiä.

Nyt seurustelen pitkän kanssa, joka on mua 9 vuotta nuorempi. Muista yksi mua kaks vuotta vanhempi, muut vuotta nuorempia. Kukaan ei ole ollu maksullinen. En voi valittaa sivuston toimivuudesta. Toivottavasti löytävät toisensa; minä taidan lopettaa tähän. On täällä kyllä naispuolisiakin huijareita,jotka muka etsivät tosissaan seuraa,mutta tosiasiassa etsivätkin rahoittajaa ja sitten,kun mies ei suostukaan moiseen ,aletaan etsiä uutta uhria.

Ilmaiskäyttäjä voi ladata ainoastaan yhden kuvan. Käyttäjän kuvaa ei pysty rajaamaan pikkukuvaa varten kuten Facebookissa. Kuvasta ei ole linkkiä suurempaan kuvaan, vaan homma onnistuu kuvat-sivut kautta, jossa kaikilla ilmaiskäyttäjillä on vain se yksi kuva. Ilmaiskäyttäjä näkee ainoastaan kolme viimeisintä kävijää profiilissaan. Maksullisen jäsenyyden hinta on noin 17 euroa kuukaudelta. Vertailun vuoksi voisi mainita, että IRC-gallerian maksullisen version vuosimaksu on 10 euroa.

Käyttäjiltä kysyttävät asiat huonosti valittu ja toteutettu. Työssäkäyntikohdassa ei ole valittavana yrittäjää ja sitten Ammatti-kohdassa on listattu eri aloja kuten sosiaali- ja terveysala ja markkinointi, mutta sitten listattu työssäkäyntiin liittyviä vaihtoehtoja kuten yrittäjä ja eläkkeellä. Deittaajien musiikkimakua palvelu kätevästi tiedustelee kysymällä mitä radioasemaa käyttäjä kuuntelee ja luonnollisestikin vain yhden voi valita.

Maksulliset naiset hinta suomi treffit keskustelu -

Käyttäjiltä kysyttävät asiat huonosti valittu ja toteutettu. Sivustoilla on epämääräisiä profiileita vielä epämääräisimpiin kuva linkkeihin. Treffit Plus jäsenyyden voi maksaa kertatilauksena verkkopankilla, Visalla, Visa Electronilla tai Mastercardilla ja kestotilauksena edellä mainituilla maksukorteilla. Se myös kohottaa kuntoa ja sillä on psyykkisesti positiivinen vaikutus. Sen lisäksi Treffit Plus paljastaa muiden käyttäjäprofiilien tilastoja Suomi24 deitti —palvelussa, sekä mahdollisuuden nauttia palvelun käytöstä ilman mainoksia. Ei jaksaisi vuositolkulla odottaa eikä kotoa kukaan hae Yleinen mielipide on se, että naiset saavat Suomi

Maksulliset naiset hinta suomi treffit keskustelu -

Älä kysy mikä tuossa on ideana, kun en itsekään sitä tajua: Lärvissä ei ole vikaa tai kuvauksessakaan. Olen hyvä - olen hyvä mies. Jäsentietojen perusteella Suomi24 deitti sopii niin parikymppiselle kuin keski-iän ylittäneellekin. Joillakin on sitten kokemusta siitä, että tämän jälkeen kyseiset viestit ovat paljastuneet pelkiksi roskapostituksiksi. Mulle ei ole kukaan valehdellut ulkonäöstään, iästään tms. Tämä ei ole mitään rasismia, vaan ihan vain realistinen varoitus. Eli on mahdotonta kuvata tuollaista ihmisjoukkoa jollain adjektiiveilla. Viestin voi kirjoittaa, mutta vasta lähettäessä tulee virheilmoitus, että ihannekumppanin kriteerit eivät täyty. Olen pätkätöitä raksalla tekevä raitis ja tupakoimaton mies. Niin, ja sama henkilö soitti myöhemmin peräänkin tyyliin "harmi, kun olit niin kiireinen". D Tyttö oli aivan ihana jonka noudin myös toisena iltana.

0 thoughts on “Maksulliset naiset hinta suomi treffit keskustelu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *