Kovaa panoa thai hieronta kokemuksia

kovaa panoa thai hieronta kokemuksia

Osassa paikoista lantiollesi laitetaan pieni pyyhe. Jonkin ajan kuluttua varsinainen hierojatar ilmaantuu. Samalla huoneistossa voi alkaa soida länsimaiseen korvaan hieman "valittava" musiikki. Hierojatar pyytää sinua käymään vatsallesi ja aloittaa hieronnan, jossa yleensä käytetään käsivoimien lisäksi myös hierojan omaa painoa.

Joskus hierontaan sisältyy myös jalkojen käyttöä selkälihaksiin. Osa hierojista on selvästi saanut koulutusta alalle, osa ei, joten taso vaihtelee etkä voi tietää sitä etukäteen. Hierontaa suunnataan vähitellen selästä kohti jalkoja ja tämän osan loppua kohti käsittely voi satunnaisesti "eksyä" reisien sisäpinnoille ja jopa takaa päin hipaista sukuelimiä, mutta tätä yleensä säästellään seuraavaan vaiheeseen. Pakaroita ei käsittelyssä unohdeta. Voi todeta, että hieronnan lisäksi tarkoitus on virittäää ja kiihottaa asiakasta seuraavaa vaihetta varten.

Kun maksamasi aika on suurin piirtein kulunut - joissakin paikoissa on kello asiakkaankin näkyvillä - hierojatar pyytää asiakasta kääntymään selälleen. Tässä vaiheessa aletaan sitten "sopia jatkosta". Hierojatar saattaa suorasukaisesti tarttua kaluun ja kysyä, että hierotaanko tämä tai antaa muuten ymmärtää saman asian. Jopa suorasukainen kysymys "seksi? Joka tapauksessa nyt tullaan alueelle, joka periaatteessa on vain sinun ja hierojattaren välinen, paikan järjestäjä ei tästä puolesta "tiedä" mitään.

Tässä saatetaan myös ratkaista se, jääkö hierojattarelle itselleen sessiosta mitään korvausta. Oletan, että päädytte siihen, että käsittelyä jatketaan. Sinun täytyy nyt kaivaa hierojattaren ilmoittama lisähinta. Tinkiäkin voi, jos hennoo siinä tilanteessa.

En ole kokeillut, voisiko sen maksaa jo aluksi etuhuoneessa. Epäilen, ettei voisi, koska silloinhan "emäntä" myöntäisi olevansa tietoinen jatkosta. Hierojatar vie rahan "turvaan" ja palaa sitten mahdolliset vaihtorahat mukanaan. Mitä tästä eteenpäin tapahtuu riippuu siitä, mitä olette sopineet, minkä suuruinen on korvaus ja miten hierojatar on koulutettu.

Joillakin näyttää olevan vain kiire hoitaa asiakas "valmiiksi", joskus käsittely on hyvinkin taitavaa. Siihen voi sisältyä myös anaalihierontaa. Sitä käytetään apuna, jos asiakkaan laukeaminen kestää pitkään tai se voi olla myös lisämaksullista palvelua.

Kun olet lauennut, on hyvin tavallista, että hierojatar jälkiä pyyhkiessään kiittää sinua. Puhdistustoimet tehtyään hän häipyy nopeasti etkä välttämättä enää näe häntä. Pukeudut ja palaat kylmälle kadulle. Etuhuoneessa saatat vielä saada kiitokset ja hyvästelyt. Hieroja istuu pakaroiden päällä, hieroo hartiat jne. Sitten voidaan hieroa myös reidet aika läheltä sukuelimiä jne. Muuten kaikki samat liikkeet ja vartalolla painelut ja päällä istumiset mutta seksiä ei ole koskaan tarjottu.

En myöskään itse mieti, onko ne liikkeet provosoivia tai vihjailevia. Ollaan oltu miehen kanssa samaan aikaankin viereisillä hierojilla ja ihan samat päällä istumiset ja hiplailut mutta kummallekaan ei tarjottu happy endiä. Moni mies taitaa yksin ollessaan suostua. Toivottavasti nainen myös pesee kätensä välillä, ettei vain pyyhi pyyhkeeseen, iu ja tartunnat jne. Niin, onko tuossa ap: Seksiä saa hierontapaikoissa, olkoon sitten thai-paikkoja tai jotain muuta.

Ei kaikissa, mutta joissain. Seksiä saa aivan missä tahansa, kunhan on rahaa maksaa siitä, olkoon sit hierontapaikkoja tai mitä tahansa paikkoja. Ei siis mitään uutta. Kaikki tietää, mutta selvän kauran piti silti tuoda junttiutensa esille Thaimaa on kivapaikka , Onko kukaan käynyt tallinnan hedone nimisessä paikassa?

Tarjolla on eroottista hierontaa. Eli mitä se tarkottaa. Kiihottavaa mutta ei kuitenkaan kosketa paikkoihin? Kun se on myös naisille onko hieroja mies? Ainakin paikka on julkinen eikä salakapakka. Hieronnassa keskitytään pääasiassa jalkoihin ja selkään, mutta luonnollisesti otetaan huomioon konkreettisen asiakkaan toivomukset ja ongelmat, joihin kiinnitetään enemmän huomiota.

Toinen puoli ajasta käytetään eroottiseen hierontaan. Hieronta on jokaisella ihmisellä erilaista, sillä tuntemuksemme ja toivomuksemme ovat erilaisia. Hieronnan yhteydessä voidaan käyttää myös apuvälineitä. Hieronta päättyy orgasmiin, joka saattaa olla myös molemminpuolinen.

Tavoitteena on saavuttaa koko elimistöön mielihyvän ja rentoutuminen tunne ja vapautua jännityksistä. Ja kun molemmat käyvät ensin testissä ja pilleri toimii, ei tarvitse murehtia taudeistakaan. Paljon mukavampi olla omien vällyjen välissä oman kullan kanssa kuin jossain ankeassa kopissa ties minkä tautien seurassa.

En tiedä olenko liian konservatiivinen, mutta minun mielestä oman kullan kainalossa on kivointa. Ikinä en maksaisi sellaisesta, mikä on huonompi kuin ilmainen!

Vaikka tässä nyt puhutaan thaihieronnasta, niin voihan se oma kulta olla minkämaalainen vain, vaikka suomalainen ihana nainen. En moiti mutta , Itse olen käynyt usein thaihieronnassa Thaimaassa. Mutta viimeinen kokemus oli järkyttävä. Oli mies puolinen hieroja. Olin varannut nimen omaan thaihierontaan ajan, kun tuputtivat ölyhierontojakin. No kaikki alkoi ok, niin kuin ennenkin, mutta nyt hieroja yritti mennä salakavalasti pikkupöksyihin.

Kielsin ja otin hänen käden pois. Sitten mies jatkoi hierontaa, kun mentiin käsiin tunsin kädessäni kovaa ja otin käteni pois. Sitten hieroja kysyi jotain, en ymmärtänyt, mitä hän kysyi. Hieronta jatkui ihan normisti ja ajattelin, että meni perille, mutta ei, yritti hieroa rintoja ja taas kielsin. Normisti minulta ei ole vatsaa hierottu, mitta tämä hieroi tai kohti vatsaa heti kunnolla, että kipeää kävi. Lopuksi liskoja hieroessa tajusin, että yrittää kokoajan vartaloaan pitää vasten, hyi kaikkiaan.

Olin todella vaivaantunut ja en uskaltanut nousta pöydältä ja marssia tieheni. Olisin pian minään joutunut itse. En ymmärrä mikä on homman idea, eikö asiakkan pitäisi haluta seksiä, eikä hierojan. En kylläkään oo mikään sepi tai sen poika, vaan ihan uus kirjottelija. En oo tietoinen noiden thaikkuloiden palveluista, joten siksi aattelin kysyä. Homma vaan voi olla niin, että jos täällä joku paljastaa jostain thaikkulasta kaiken, niin oikein tilaa sinne kyttien iskun ja et saa enään mitään.

Poliisit kun soveltavat aika helposti parituspykälää kyseisten paikkojen toimintaan: Satamakadulla ei se itämainen ruokakauppa kauaa kannattanut. Nyt ovat taas avaamassa uudelleen thai-hierontaa siihen. Kertokaahan kokemuksista, kun käytte kokeilemassa. Edellisellä kerralla ei paljoa kehuja tullut, josko nyt olisivat paremmalla asenteella liikkeellä. Siellä oli normaalia kalliimpi hieronta, nelikymppinen ikäisekseen kaunis thai hieroja, joka kyllä hieroo turhanki hellästi, mutta muuten ok.

Ei tarjonnut ekstroja enkä kysynyt. Kuulemieni ja ton perusteella luultavasti ei tarjoa siellä. Kävin kanssa Satamakadulla yhtenä viikonloppuna. Silloin oli nuori tyttö palvelemassa, osasi jonkin verran suomeakin, ehkä vierailiva artisti.

Kohtuullinen hieronta ja joustava osaamisalue. Kävin viimeviikolla katsastamassa paikan, 2 tyttöä vanhempi yli 30 olisin ottanut nuoremman mutta puhui puhelimessa. Satamakadun paikasta sen verran. Pelkkä hieronta ja käsihoito olisi ollut 75e. Ei voi suositella paikkaan hintojen suhteen kylläkään. Hieroja kyllä näytti hyvältä,mutta siitä hyvästä ei kyllä moisia hintoja kannata maksaa. Hieronta ja käsihoito olisi ollut 75e hierojalla korviin asti nuttu päällä.

Kertoi myös muut hinnat,vaikka niitä en kysellytkään. Että näin tällä kertaa. Olikohan Juhan käynnistä Satamakadulla jo aikaa? Nimittäin Sammonkadun paikka on ollut kiinni jo kuukausia, ovat kyllä olleet yhtaikaa olemassa, mutta ei ainakaan puoleen vuoteen. Nyt Satamakadun paikka on avaamassa uudelleen, joten voisihan olla, että staili olisi muuttunut? Satamakadulla on edelleen se sama toimintatapa kun ennen eli mistään ei jutella kun vasta huoneessa jolloin olet jo maksanut hieronnasta.

Siihen päälle sitten mahdolliset extrat, turha edes kuvitella pääsevänsä käsihoidossa 50euron yhteishintaan. Satamakadulla se menee varmaan sinne 70e nurkille, vitusti liikaa kun Suomalaisia oikeesti todella hyvännäköisiä ja nuoria sihteerikköjä saa 80eurolla, koko hoidon. Ja lisäksi noi Thaikkunaiset on keskimäärin aika huonoja käsistään, toki jokusia poikkeuksiakin löytyy, mutta liikaa on niitä jotka ei yksinkertaisesti osaa runkata sitten pätkän vertaa.

Pakko antaa pientä päivitystä Tampereen thai-paikoista. Kävin tiistaina Pinninkadun thai-hieronnassa Tammelassa. Paikalla tuttu, nuori tatuoitu tyttö, joka kertoi tulleensa sunnuntaina kahden kuukauden lomalta Thaimaasta. Taisi loma tehdä palvelualttiudelle hyvää, sillä nyt hän jaksoi härnätä tavallista pitempään. Veteli hellästi kynsillään pitkin selkää ja pakaroita. Hieroi jopa ihan oikeasti.

Lopulta oli pakko kääntyä ja kysellä ekstrojen hintoja. Ok, vaatteet vähenivät ja kohta naaman eteen työnnettiin nätisti sheivattu vittu. Tytöllä on melko isot rinnat ja suurimmat näkemäni nännit. Työntelin etusormea pillussa, tuntui, ettei mitään sen suurempaa mahdu sinne. Valitteli välillä että sattuu. Kun lasti oli lähdössä, nousin ylös ja lasti lensi pitkin tytön vatsaa ja patjalla olevan pyyhkeen päälle.

Taisi joku pisara lentää naamallekin. Kannattaa tarkistaa, että pesevät pyyhkeet kun seuraavan kerran menette käymään. Ei varmaan kiinnosta makailla toisen spermoissa. Tyttö nauroi kovasti lastin määrästä. Kaiken kaikkiaan erittäin positiivinen kokemus.

Koko hoito maksoi euroa. Panosta olisi pitänyt maksaa kaikkiaan euroa, liian paljon mun mielestäni. Panosta olisi pitänyt maksaa kaikkiaan euroa, liian paljon mun mielestäni Mutta eihän se ois onnistunutkaan jos ei muuta mahdu kuin sormi nippa nappa? Tiedä sitten vaikka olis venynyt.

Se oli vaan teille kaikille isokullisille tiedoksi. Maksoit siis euroa siitä kun tyttö runkkasi sua alasti ja sait räplätä rasiaa. Eikö se ollut mielestäsi liikaa jos laittamalla 10 euroa lisää olisit päässyt panemaan.

Toi sama tatuoitu tyttö antaa panna 50 euron kokonaishintaan kun vaan "tinkaa". Toki ei varmaan anna kaikille siihen rahaan. Tuon halvempia thai-paikkoja en tiedä onko olemassakaan. Joo treella vierailuni aikana päätin sitten ilmaista kiinnostustani tähän threadiin, josko uutta tietoa olisi valjennut, kun olen kerran käynyt ko luolissa ja erittäin huono palvelu on ollut.

Päätin tätä pinnipaikkaa kokeilla, aikani pyörän kanssa toikkaroituani pitkin tamperetta, löysin ko paikan. Ovi kiinni, nopea turautus luurilla, ja avot, oli 30min sisää tulos kaupungilta. Näin sitten odotellessa hyvää kahvia nautiskellessa ajattelin et viitsiikö ujo mies tingata. Ja joskin kelloa ei vilkuiltu niin katsoin hieronnan loppuessa nopeasti kelloani, ja aikaa oli mennyt 1½h, tosin hieronta ei ollut maailman parasta, mutta sai väsyneen matkamiehen rentoutumaan.

Ekstroja ei tarjottu, vaan ne annettiin, ikää tatuoidulla naisella oli himpun alle 40v. Ja hieronta kesti kaiken kaikkiaan lähes 3h, ja koko hieronta maksoi 30e, vaikkakin olin 2½h yliajalla. Ja joulupukki on olemassa. Onkos kukaan lähiaikoina käynyt rongankadulla? Mikä mahtaa olla hintataso nykyään ja vieläkö siellä mahtaa olla se nuori tyttö töissä?: Sama töykeä akka siellä en edelleen Paljonkos se isotissinen akka veloittaa isovarpaiden välissä touhuamisesta?: Jaahas, mistähän sitä löytäisi kunnon hieronnan?

Kävin testaamassa Helsingissä Porthaninkadun hieronnan, ja nyt on uusi suunta seuraavaksi haussa Tampereen suunnasta, tuonne en kyllä enää mene.

Rapsa Helsingin retkestälöytyy "rentoutuminen"-osiosta foorumilta, mutta mikä nyt Tampereen paras paikka olisi lisäpalveluiden suhteen? Hyvin ja suullisesti palvelevat, jopa owo-tarjoavat paikat voi laittaa privana, kiitos. Ainoaa plussaa tähän helsinkiläiseen, elämäni toiseen thai-kokemukseeni oli se, että ensimmäinen vierailu tällaisessa, jo lopettaneessa hierontalaitoksessa Tampereen Sammonkadulla oli vielä huonompi. Mitähän jos ensi kerralla lisäpalvelutkin toimisivat?? Ei tällä kylällä saa Thaikkuloista mitään hyvä kokemusta.

Ei muuta kun hierontamestaan satakunnankadulle, siellä ainakin osataan palvella vaikka hierojat ei kaikki mitään ruusuja olekkaan. Nyt kun tuo paikka on lopettanut voi sitä jo kehuakin. Samoin kuin muissakin vastaavissa laitoksissa, palvelu vaihteli huomattavasti hierojan mukaan, mutta ainoa hieromalaitos Tampereella, jossa saattoi saada nätin naisen hierojaksi. Näissä jäljelläolevissa en juuri on viitsinyt käydäkään. Joissain ihan mukavia tätejä, mutta kun haluaisin palvelun nuorelta, kauniilta, tai vähintään kauniilta, naiselta, niitä ei juuri esiinny.

Kerran sattui sitten harvinaisen kaunis, hyväpovinen ja nuori, hädin tuskin parikymppinen, misu hierojaksi. No hieroa ei osannut, mutta yritti. Sitten tarjosi lisäpalveluksi seksiä, mutta totesi että naiminen ei onnistu kun on menkat meneillään. Tai ei se kommunikointi ihan näin mennyt tytön olemattoman kielitaidon vuoksi, siis suomen tai englannin, muuten hyvä kieli.

Kauppaa käytiin elekielellä ja päästiin sopimukseen imutuksen hinnasta. Tyttö otti pyynnöstäni paidan pois kaupan päälle. Ja sitten, hämmästykseni oli suuri kun ensin tisseillä kaluani hierottuaan otti molon suuhun ilman kumia ja todella nautinnollisesti lipoi ja imi kullia! Enhän sitä kauaa kestänyt ja varoittelin tyttöä että "aim kaming veri suun! Imu eikun parani ja tyttö kakistelematta nieli lastini, jota oli päässytkin jo kertymään runsaan puolisesti.

Jälkeenpäin en tuota tyttöä enää nähnyt, minne lie karannut. Tuo oli ensimmäinen kerta kun Tampereelta sain cimmiä, enkä tuolta enää sitä saanutkaan. Muutama nätti tyttö tuli sen jälkeenkin siellä koettua, tosin normi extrojen kanssa. Paikan sulkeuduttua en ole paljoa thaikkuloissa käynyt, mutta nyt ehkä lähiaikoina käyn katsomassa yhden paikan, jossa en ole vielä käynyt.

Kerro ihmeessä jos jotain uutta löydät. Ainoat kokemukseni on, silloin vanhaan hyvään aikaan, kun muuta ei ollut, pikaiset käsityöt Hatanpäällä ja kevyt esitteky Rongan puistossa. Ja yksi pikaine paniikki visiitti nyt jo edesmenneessä paikassa. Kaikki kohtuuttomaan korvaukseen nähden heikkoja suorituksia. Jos jotain herkkua näistäkin saisi, olishan se kova sana Poikkesin tuossa hämeenkadulla olevassa pelipaikassa yhtenä iltana ja siellä näyttivät thai hierojat olevan tuhlaamassa meiltä ansaittuja rahoja: Aloitin itse aikanaan tämän viestiketjun, mutta palautteen perusteella kiitos vastauksista!

Nyt kuitenkin viime viikolla ihan ex tempore heräsi mielenkiintoni uudestaan ja ajattelin tarkastaa kävelykadulla sijaitsevan hierojan, jota joku oli muistaakseni kehunut ikäisekseen kauniiksi sekä hyvä kroppaiseksi niin kuin hierojan ulkonäöllä nyt olisi jotain väliä kun "selkää" kolottaa. Odotukset eivät olleet korkealla kun matkasin hissillä kyseisen palveluntarjoajan luokse. Näissä puuhissa kun on jo tottunut siihen, että usein saa ovelta pyörähtää jo samalla vauhdilla vastakkaiseen suuntaan.

Tällä asenteella kun on liikenteessä niin ei vituta niin paljoa haaskata aikaansa juoksentelemalla esim. Painoin summeria ja oven aukaisi Kroppaa ei oikein vaatteiden alta pystynyt arvioimaan, mutta eipä siihen ollut enään mitään mielenkiintoakaan.

Täti osoitti seinällä olevaa hinnastoa ja minä vastasin kysymällä löytyisikö kenties nuorempaa hierojaa? Toistin kysymyksen, koska ei ilmeisesti halunnut ensin ymmärtää tiedusteluani.

Katsotaan taas vuoden päästä jaksanko heikkona hetkenä vaivautua tsekkaamaan jonkun toisen hieromon. Aika huono kuva on jäänyt kyseisten palveluiden tarjoajista täältä lukemistani jutuista ja nyt itse koettuna en kyllä ymmärrä kuinka joku viitsii vaivautua?

Aloitetaan nyt tähän sitten ensimmäinen viesti tällä nimimerkillä, pari vanhaa postausta tuli joskus vuosia sitten eri nimellä, joka on painunut unholaan. Soittelin tänään noita SO: Päätin sitten pitkästä aikaa käväistä edellisistä huonommista kokemuksista huolimatta thaikkulassa.

Alkuun pyörähdin Rongankadulla, jossa tuntui olevan perinteinen meininkin sen suhteen, että oven avaamisen ja rahastuksen hoitaa eri tyttö, kuin hieroo. Itsellä on ehkä vähän se ongelma näissä hommissa, että vaikka eri tytöillä ja paikoissa on tllut pyörittyä, niin silti ei uskalla vaatia ja kääntyä pois. No, pienen keskinkertaisen hierontasession jälkeen kyseltiin lisäpalveluita, panosta pyydettiin kahtasataa ja paikat oli kuulemma kipeänä, ei erityisen hyvä sellainen, oli 50e.

Mutta tyttö oli mukava ja vitsaili kovasti. Myöhemmin samana päivänä käväisin tuossa satakunnankadun hierontapalvelun ovella, mutta oli kiireistä ja pyysivät varaamaan ajan vaikka saman tien. Kävelin sit siihen viereen thaikkupaikkaan. Sama vanhempi hieroja, kuin aikaisemmalla käynnilläkin aikaa sitten. Hieronta hyvää ja sitä kesti se maksettu puolisen tuntia. Lisäpalveluita sitten kyseltiin, satkun joutui pulittamaan, panoa parissa eri asennossa, kuusysiä ja pari nopeaa pusua huulille ilman mitään ranskalaisia kissingejä.

Ja edelleen panettaa, se owo, jota tänään lähdin metsästämään, jäi saamatta. Mutta, sekä tammelan paikat, entisen sammonkadun, rongan ja satakunnankadun tsekanneena satamakadulle ei oo ollut rahaa mun mielestä toi satakunnankadun mesta näistä tampereen paikoista on kyllä omaan makuun paras. Jos nyt mikään thaikkuloista on hyvä kun ihan normi hotellityttöihin vertaa. Tosin, thaikkuloissa pääsee yleensä kyllä ees sen hierontahetken oleen sisällä, kun joskus on hotellihuoneesta tultu hommat hoidettuna ulos jo 10min sisäänmenon jälkeen Tuurilla ekalla kerralla,senjälkeen aina jos on paikalla.

Jaa-a, mikähän on Tampereen tilanne tänään Satakunnankadulla itämaista ruokapaikkaa vastapäätä oleva hierontapalvelu oli avoinna, mutta otinkin vain numeron ylös ja soitin: Hämeensillan päädyssä oli seuraava matkan varrelle osunut paikka, tai niin ainakin kuvittelin. Eli keskustorin kulmassa ei sitten ole hierontapaikkaa enää ollenkaan. Joten näillä mennään tänään ilman hierontaa.. Nuori naishieroja voi olla utopiaa toivottavaksi näiltä leveyspiireiltä?

Tammelassa, ei pinninkadulla vaan sillä toisella, oli nuori, hoikka ja todella söpö hieroja. Se Rongankadun "big boob" vanhempi lady on usein London Pubin uhkapelien kimpussa ja tullut pari kertaa käytyä panemassa häntä ihan muina miehinä.

Rahasta ei ole puhuttu mitään, ja ihan kohtuukyytiä häneltä saa! Mainittakoon että Kuninkaankadulle on avattu toinen hierontapaikka, ilmoittelee ST: Puhelias täti osasi jonkin verran hieroakin, sai ainakin minun hartiani aukaistua.

Puheista ymmärsin että joskus Sammonkadullakin hieronut. Ja muuten, se keskustorin kulmalla oleva paikka ilmoittelee ST: Tosin sitä ulkomainosta ei aina näe kun ohi kulkee. Ehkä poikkeaa asioilla tms hiljaisimpina tunteina? Tämä saattaa olla hiukan outo kysymys täällä, mutta onko näissä thaikuissa semmoisia kun osaa oikeasti hieroa? Olen joskus kauan sitten, ensimmäistä kertaa jo lopettaneessa Sammonkadun paikassa mielestäni saanut ihan kunnon hieronnan.

Kaunis, miellyttävä nainen, ei valitettavasti myynyt pillua. Tuosta paikasta olen kommentoinut jo aiemminkin muistaakseni samassa ketjussa, jopa poikkeuksellinen kasauma hyviä kokemuksia siis sieltä oli. Kysymys on tosiaan outo, eiköhän Tampereellakin ole ihan oikean hierojakoulutuksen saaneita hierojia riittämiin, jos kyse olisi siitä.

Mutta noin ideaalisesti ottaen, ihan haavekuvana, thaihieronta voisi olla hieno kokemus. Jos olisi viihtyisä, siisti ympäristö ja kaunis nainen, joka osaisi hieroa. Rentoutuisit siinä taitavien käsien hyväiltävänä, ja kun itse hieronta olisi lopuillaan, kädet siirtyisivät pikku hiljaa erogeenisille alueille hyväilemään.

Tyttö vähentäisi vaatteitaan, suutelisi vatsaa, palleja jne siirryttäisiin asiaan. Voisi olla hieno kokemus, ihan tämmöistä vaan ei ole vielä tullut Tampereella vastaan.

Tuosta vielä, pikku hiljaa erogeenisille alueille siirtymisestä, jotkut thai-naiset sen osaavat, kalu seisoo vaikka olet päättänyt olla ostamatta seksiä, kun nainen nyt ei kovin kummoisen näköinen ole.

Kädet vain hiplaavat sopivasta paikasta hetken. Selitä siinä sitten että ei tee nyt mieli ollenkaan Mutta jos ei tarjonta sihteeripuolella parane Sabrina tai Vera ilmaannu kuvioihin , kohta täytyy kokeilla jotain hieromalaitosta pitkästä aikaa.

Luojan kiitos huutavan ääni verkossa kuultiin ja Sabrina astui kehiin. Ei tarvinnut ryhtyä epätoivoiseen tekoon ja lähteä hieromalaitokseen. Voiko olla totta,ettei niin isolla kirkonkylällä kuin Tampere löydy yhtään tasokasta Thaihierojaa: Täällä Pohojanmaalla asia ei ole ongelma.

Oli sitten kysees- sä Vaasa, Kokkola tai Seinäjoki. Mikäs sen mukavampaa kuin tunnin rentouttavan Thaihieron- nan jälkeen lähteä kevein lihaksin vaikkapa hieromaan Sabrinaa ; Himohupakoitsija. Jaa, riippuu mitä tarkoitat tasokkaalla. Kyllähän minut on muutaman kerran kohtuullisesti hierottu näissä Tampereenkin paikoissa.

Ongelmana vaan omalta kohdaltani on, että pitäisin tasokkaana sitä, että saisin hyvän hieronnan kauniilta naiselta ja päälle päätteeksi vielä hyvän panon. Noilla hyvien hierontojen kerroilla hierojana on sattunut olemaan, ihan miellyttävä, mutta vanhempi eikä minun silmääni kovin kaunis hieroja. Mutta asia saattaa kyllä johtua tunnetusti huonosta tuuristani. Otetaan nyt malliksi yksi kerta, taisi olla toiseksi viimeisin kun kävin thai-hieromossa.

Sain ihan hyvän hieronnan ja täti ehdottelit seksiäkin. Letkutteli heppiäni kädessään ja kyseli että haluaisiko tämäkin jotain. Ei millään pahalla, mutta kun ulkomuoto ei kiehtonut niin ei myöskään seissyt, ei sitten millään.

Ihan mukavan tuntuinen täti, ei siinä mitään eikä todellakaan millään pahalla. Oli pakko jättää seksipuoli myöhempään iltaan sihteerin hoidettavaksi. No sekin meni kyllä pieleen, heikko kokemus, mutta pussit oli jo pakko tyhjentää. No siinä kun puin vaatteita ylle, verhon raosta huikkasi vauhdikkaasti ohimennessään tyttö että moi. Ja jumalauta mimmonen tyttö, nuori, kiinteä ja kasvoiltaan kaunis.

Niin somaa thai-neitosta en ole nähnyt kuin aikoinaan tuolla kuuluisalla Sammonkadulla. Mutta minne lie takahuoneen hämäriin katosi, en enää nähnyt kun hämmentyneenä painelin porraskäytävään. Ja seuraavallakin kerralla, kun toiveikkaana menin hierontaan tuohon samaan paikkaan, hierojana oli joku ihan mukava täti-ihminen, mutta tälläkään kerralla kauppoja seksistä ei tehty. Minulla kun sattuu maksullisen panon suhteen sellainen perversio, että pitäisi saada nuorta ja kaunista, vaikka itse jo melko vanha ukko alan ollakin.

Ketjussa ylempänä on joku vinkki vähän paremman näköisestä hierojasta. En vielä ole ehtinyt sitä käydä tarkistamassa, mutta kyseisestä paikasta omat kokemukseni eivät aivan ruusuisia ole olleet.

Tarkistan kyllä tuon jossai vaiheessa. Joten jos ilmaantuu uutta tietoa nuoresta lihasta Tampereen thaihieromoissa, informaatio otetaan ilolla vastaan. Tänään kävin kokeilemassa Aaltosenkadun paikkaa. Nuori nätti pienikokoinen nainen. Hieronta lähinnä kevyttä lääppimistä mutta osas kyllä öljytä aseen.: D Parasta tällä saralla vähään aikaan.: Aika karsee kotka oli ainakin eilen, mutta vähän oli kuitenkin hierojantaitoja keskitasoon verrattuna.

Ukituhinkin kandee käydä poikkeemassa!: Tänään tuli käytyä Satamakadulla hieronnassa. Tänään oli taas se pinikokoinen ja yhdyn vilpittömästi Maxblockerin kokemukseen, parasta tällä saralla piiitkään aikaan!! Kiitos vinkistä, mutta taidan vielä jatkaa lomaa, mun tuurilla siellä olisi se karsee kotka. Loman jatkaminen on kyllä vaikeaa niin kauan kuin Sabrina pyörii kylillä, tekis kyllä mieli viedä sukuelimensä hyvään hoitoon Jatketaas viä samasta aiheesta. Kysymys siksi, että olisi hakusessa pari-kolme selänpesijää mökille pieniin kinkereihin.

Stadissa menisin Sohoon tai Alcatraziin enkä kyselisi tyhmiä, mutta Treen scene on aika tuntematon. Mitenkäs on tankobaarien laita: Onko vain show'ta vai saako tytön mukaan? Onko thaikkupaikoissa vain vinosilmiä vai myös itätyttöjä? Ellei tankobaarista tai thaikkulasta niin mistä sitten? Treen lista sekä SO: Niinkin surkea asia olisi nyt kyseessä, että jos jollakulla on Satamakadun thaikkulan puh. Kun en löydä sitä mistään Onks tuonne Aaltosenkadun paikkaan muuten päässy sisään ilman ajanvarausta?

Eipä joskus ainakaan avattu ovea kellonsoitosta. Kyllähän ne monissa paikoissa joutuu aina välillä ovet kiinni laittaan jos on vaan työntekijää ja molemmilla hoito kesken. Paha myöntää, mutta mun mielestä Turussa on paremmat thaikkuluukut kun Tampereella.

Mutta onneksi sentään kieakossa osat vaihtuu tulevalla kaudella! En kokeillut, vaan valitsin varman vanhan. Mutta ihan iloisen oloinen oli, käykää testaamassa Mitä paikkaa Tampereella suositellaan? Viime hetken vinkit otetaan vastaan. Paras konsti on kun ottaa liian vähän rahaa mukaan ja kokeilee kepillä jäätä.

Usein suostuvat ja jos jää parista eurosta kiinni niin kaataa vielä lompakosta kolikotkin näyttääkseen että todella viimeisiä viedään nyt. Joskus tuon konstin käyttäminen vaatii kauniita sanoja, kehua ja hymyä, mutta seuraavalla kerralla voit saada automaattisesti jo pienen pyöristyksen.

Satamakadulla käynnin jälkeen olikin asiaa työterveyslääkärille,eikä johtunut hieronnasta. Kerro ihmeessä lisää, kaikille meille uteliaille: Ei siinä ole paljon lapsille kerrottavaa.

Suojaus petti vanhan nyrkkeilijän,onneksi lääkkeillä selvittiin. Naapurisivustolla oleva taikku on kovasti hänen näköisensä ja oloisensa ja numerokin näyttäisi olevan sama. Auts, pirullisia nuo taudit, piikkilangan pissiminen ei ole herkkua, mutta pirullisinta on selittää kotona se "pääkipu" kun ennen olisi poju panemassa kun höyryjuna;-.

Osaatteko kertoa vinkkejä mistä thaipaikasta treella sais oikein öljyisen ja kaikin puolin kelvollisen käsihoidon? Viimeksi siellä oli täti, joka meinasi repiä pallini irti. En ole käynyt kyseisen session jälkeen ao paikassa. Muutenkin koko thaihieronta Tampereella on mennyt pahasti alamäkeen verrattuna alan kultavuosiin.

Kellään viime hetken vinkkejä missä parhaimman näköiset hierojat oleskelevat tällä hetkellä? Vieläkös pinninkadulla on se tatuoitu hieroja? Tulossa treelle vain pikavisiitille, niin ei oo aikaa käydä kurkkimassa että kuka missäkin on. Ei ole kedon kaunein kukka, mutta mielelläni kävisin kun on aiemmin saanut vakkarina sen verran hävyttömän hyvää palvelua. No niin, eipä ollut pinninkadulle asiaa, kun tyttö öljysi jonkun muun pistoolia ilmeisesti. En malttanut odotella vaan suuntasin isojen tissien yläkertaan.

Enemmän tai vähemmän tuttu nainen oli jo ilmeisesti lyömässä lappua luukulle kun paukkasin sisään.. Nopeat neuvottelut tyttö riisui alkkareihin ja hieronta käyntiin.

Olihan se pitkästä aikaa rentouttavaa, mutta enemmänkin lopun odottelua. Kivasti hieroi itseään kalua vasten kun istui päällä ja hieroi rintaa. Asiaankuuluvat loppuleikit ja hymy korvissa kotiin Taitaa olla isojen tissien yläkerta tampereen käytetyin hieroja, samalla ehkäpä paras?

Privana otettais tietoja vastaan mihin kannattaa suunnata! Loppuviimeen paras vaitoehto on itse rohkeesti käydä ovilla. Sillon näkee miellyttääkö hieroja silmää ja eihän se ole kun kokeilla toimiiko hieronta.

Näyttävät avanneen uuden hieromon tänne Tampesteriin naapurisivuston mukaan, onkos kukaan mahdollisesti kerinnyt jo käydä katsomassa josko oltaisiin saatu tänne uusia thaikkutyttöjä meitä ilahduttamaan vai onko samat vanhat tutut vain luoneet uuden luolan.

Tuli sitten käytyä testaamassa tuo uusi hieromo, illan jo pimetessä tuli käännettyä autonkeula kohti Tamperetta ja hetken haahuiltuani löysin pelipaikalle ja kätevästi vielä parkkipaikka suoraan oven edestä joskus sitä vain miestä lykästää , oven avaa ainakin minulle uusi oikein nätti tyttö joka puhui ihan hyvää suomea joten tunnin hieronnan verran rahaa tiskiin, koppiin ja jannu patjalle, hieronta ihan ok hyvä koko kroppa käytiin läpi jalkapohjia myöden ja tyttön kanssa höpöteltiin kaikenlaista säästä aina Thaimaan kuninkaaseen asti ja kuten normaalia kun kääntymisen hetki tuli ei pikkuveikkaa paljon tarvinnut herätellä, nopeat neuvottelut ja tyttö töihin vielä kerran.

Poistuessa kun istui pienessä ruuhkan poikasessa ja katseli Tamperetalosta purkautuvaa ihmismassaa ei todellakaan harmittanut kylmä ja huuruinen auto eikä ajomatka kotiin. Mihin on tämä uusi thai hieronta avattu? Jos jollain on tietoa tampereen thaihieronta paikoista, voisi privaan vaikka laittaa tietoja: D ja jos kokemusta löytyy niin tietenkin parhaasta päästä ensiksi!

Mikäs on Tampereen hierontapaikkojen tilanne? Vinkkejä otetaan vastaan vaikka yksityisviestinä. Olisi tarkoitus ensimmäistä kertaa elämässä mennä sellaista kokeilemaan, joku edullinen paikka olisi tietysti näin ensikertalaiselle kiva. Uusista paikoista mainittakoon Kaskitiellä Kaleva sijaiseva paikka. En tiedä koska ilmestynyt, mutta huomasin ja poikkesin viime viikolla. Uusi paikka on myös Sumeliuksenkadulla Tullintorin takana. Paikka mainosti itseään uudella tytöllä kilpailevalla sivustolla.

Vastaanotossa oli lähes 50v norsunpuolikas. Odotin, että mainostettu nuori nainen tulee hieromaan. Ei - tämä norsunpuolikas murjoi minut lähes hengiltä, kunnes pyysin lopettamaan n minuutin käisttelyn jälkeen. Vaatteet päälle ja ulos nopeasti. Tuli lähinnä pahasti huijattu olo ja selkä vielä kipeämpi mitä se oli mennessä. Tulin tehneeksi uusintakäynnin Kaskitiellä, oli henkilökunta vaihtunut. Tyyli oli enemmän hierontatyyppinen, ja oli ihan ok.

Tyttökin ihan kivan näköinen. Mutta hanskat hieronnon aikana hieman veivät tunnelmaa. Näsilinnan kadulla poikkesin viime sunnuntaina. Olen käynyt muutamissa Itä-Suomen paikoissa ja nyt ekaa kertaa Mansessa hieronnassa ja täytyy sanoa, että tämä oli tympein kaikista. Hieroja imeskeli ja rouskutteli jotain hemmetin pastillia koko ajan ja 10min jälkeen pyydettiin kääntymään.

Muutenkin hyvin poissaoleva olemus. Noi tonnikalanhajuiset mestat kälättävinene thaimuijineen saa ihon inhottavasti kananlihalle pari poikkeusta toki on muttei tampereella. Mutta jatkakaa vaan noitten thaikkumestojen kiertelyä, ehkä se sieltä vielä löytyy: Oot sää aika fakiiri kyllä.

Tunnet kaikki Tampereen thaihierojat. Samoin tiedät että rahaakin on vähän täällä. Ylentäisin sut fakiirista guruksi, mutta niin Thaipaikat oli ennen huomattavasti parempia kuin nyt eli 10 vuotta sitten.

Tuo eroottiinen hieronta viidellä kympillä on korvannut nämä thaikut täysin. Saa edullisemmin paremman palvelun. Tämä pastillin mässytys häiritsee myös minua pahasti - taitaa olla melko yleinen tapa. Eräässä paikassa thaimummo teki ruokaa ja pyysi tyttärensä syömään kesken hieronnan. En ymmärrä kuka näissä viitsii enää käydä.

Tsekkisihteerin saa paljon edullisemmin, jos panoa tai suikkaria haluaa. Pakko kompata Fakiiria ja Ray-Bangia siinä suhteessa, että taso on laskenut hurjasti. Nuoren, osaavan, hyvännäköisen ja oikean palvelu asenteen omaavan Thaihierojan löytäminen on aina vaan vaikeampaa. Neljä- viisikymppiset pulleat mummot läpsivät selkää asenteella; naimaan se on kumminkin tullut.

Suomijurrikalle riittää valitettavasti surkea Thaikku tai läski niksu. Onni on kun vain pillua saa. Ei ole taso samaa kuin ennen se on totta, monta vuotta tuolla thaikuissa käyneenä aina välillä tulee pakottava tarve saada kokea edes pieni tuulahdus tuosta etelän hedelmästä näin keskellä kiireisintä työkautta ja joskus se onnistaa ja hymy on korvissa paikalta poistuessa. Muistettava on ettei ole häpeä kääntyä ovelta sotanorsun rynnistäessä vastaan meillä on täällä kuitenkin paikka poikineen mistä valita ja kokeilla.

Anteeksi tyhmyyteni, mutta Tampereella ei ole Kaskikatua. Missä päin kaupunkia kävit? Nää thaihieromoiden seksipalvelukuvaukset kannattaisi jättää kirjoittamatta. Ei sillä etteikö niitä olisi hausta lukea, mutta tätä sivustoa lukevat muutkin kuin pillunkipeät turskat. No, jos olisin pollari niin tietäisin mikä paikka kannattaa ratsata seuraavaksi. Hieronnan loppuvaiheessa sitten hieronta keskittyi tavalliseen tapaan säärien sisäpuolen paineluun, aivan hepin vierestä. Isohko heppi miehellä, jos se sääreen asti ylettyy.

Mutta paikka kyllä kuulostaa ihan kokeilemisen arvoiselta. Kuten olen ennenkin todennut ne pollarit ei ole pölhöjä. Poliisi tietää tasan tarkkaan Thaikkulan toimintamallin, joka ei todellakaan poikkea paikasta toiseen. Paukkuja ei haaskata joutavaan. Minä en muuta tiedä kuin että thaikkupaikoja on aikasemmin ratsattu. Joten paukkuja on haaskattu joutavaan aikaisemmin, ja saatetaan tuhlata jatkossakin. Kehotan siis edelleen varovaisuuteen näiden rapsojen kanssa mitä paikkojen sijaintiin ja tunnistettavuuteen tulee.

Minulle itselleni asia on samantekevä, sillä en thaikkupaikoissa käy enkä aio käydäkään. Minulle taas nää kuviot on tuttuja siitä lähtien kun homma Suomessa laajeni nykymuotoiseen. Jalkavaimoni on alan yrittäjä ja tätä kautta tunnen lukuisia muita alan toimijoita. Tunnen myös täällä Pohojanmaalla asian puitteissa toimivia viranomaisia. Olen sattumoisin ollut paikalla yhdessä isommassa ratsiassa ja parissa normaalissa "tervehdyskäynnissä". Siis se mikä poliisia kiinnostaa ei todellakaan ole se seksinmyynti vaan alaan liittyvät surkeat lieveilmiöt esim.

Poliisi tekee näitä tervehdyskäyntejä jatkuvasti, eivätkä ne ole esillä millään muotoa. Monet pikkukaupunkien paikat ovat yhden yrittäjän pisteitä, joissa ovi on kiinni toiminnan aikana.

Mitään suurta hyötyä tämmoisista rapsoista ei ole kenellekään koska useamman tytön paikassa hierojat vaihtuvat jatkuvasti. Paikan vuokraajakaan ei varmaan ilostu siitä, että hänen kiinteistöään pyöritellään näissä merkeissä julkisuudessa.

Salakieliset ilmaisut on hyvä ja todella ovela tapa käsitellä näitä, kuten omenahotellista puhutaan hedelmäisen nimisenä hotellina. Tuohon Ukkosammakon todisteluun sanoisin, että vuosien aikana thaikkuloita on suljettu paljon ja aina sitä ennen niiden asiakkaat tolkuttavat alaleuka täristen täällä ettei nämä kiinnosta poliiseja. Jos A tarjoaa piNperoa maksusta B:

kovaa panoa thai hieronta kokemuksia But through history it has had. Ei, luo uusi käyttäjätili. Voisi olla hieno kokemus, ihan tämmöistä vaan ei ole vielä tullut Tampereella vastaan. Nää thaihieromoiden seksipalvelukuvaukset kannattaisi jättää kirjoittamatta. Ei tarvinnut ryhtyä epätoivoiseen tekoon ja lähteä hieromalaitokseen.

Onko kukaan käynyt tallinnan hedone nimisessä paikassa? Tarjolla on eroottista hierontaa. Eli mitä se tarkottaa. Kiihottavaa mutta ei kuitenkaan kosketa paikkoihin? Kun se on myös naisille onko hieroja mies? Ainakin paikka on julkinen eikä salakapakka. Hieronnassa keskitytään pääasiassa jalkoihin ja selkään, mutta luonnollisesti otetaan huomioon konkreettisen asiakkaan toivomukset ja ongelmat, joihin kiinnitetään enemmän huomiota.

Toinen puoli ajasta käytetään eroottiseen hierontaan. Hieronta on jokaisella ihmisellä erilaista, sillä tuntemuksemme ja toivomuksemme ovat erilaisia. Hieronnan yhteydessä voidaan käyttää myös apuvälineitä.

Hieronta päättyy orgasmiin, joka saattaa olla myös molemminpuolinen. Tavoitteena on saavuttaa koko elimistöön mielihyvän ja rentoutuminen tunne ja vapautua jännityksistä. Ja kun molemmat käyvät ensin testissä ja pilleri toimii, ei tarvitse murehtia taudeistakaan. Paljon mukavampi olla omien vällyjen välissä oman kullan kanssa kuin jossain ankeassa kopissa ties minkä tautien seurassa.

En tiedä olenko liian konservatiivinen, mutta minun mielestä oman kullan kainalossa on kivointa. Ikinä en maksaisi sellaisesta, mikä on huonompi kuin ilmainen! Vaikka tässä nyt puhutaan thaihieronnasta, niin voihan se oma kulta olla minkämaalainen vain, vaikka suomalainen ihana nainen. En moiti mutta , Itse olen käynyt usein thaihieronnassa Thaimaassa. Mutta viimeinen kokemus oli järkyttävä. Oli mies puolinen hieroja. Olin varannut nimen omaan thaihierontaan ajan, kun tuputtivat ölyhierontojakin.

No kaikki alkoi ok, niin kuin ennenkin, mutta nyt hieroja yritti mennä salakavalasti pikkupöksyihin. Kielsin ja otin hänen käden pois. Sitten mies jatkoi hierontaa, kun mentiin käsiin tunsin kädessäni kovaa ja otin käteni pois. Sitten hieroja kysyi jotain, en ymmärtänyt, mitä hän kysyi. Hieronta jatkui ihan normisti ja ajattelin, että meni perille, mutta ei, yritti hieroa rintoja ja taas kielsin.

Normisti minulta ei ole vatsaa hierottu, mitta tämä hieroi tai kohti vatsaa heti kunnolla, että kipeää kävi. Lopuksi liskoja hieroessa tajusin, että yrittää kokoajan vartaloaan pitää vasten, hyi kaikkiaan.

Olin todella vaivaantunut ja en uskaltanut nousta pöydältä ja marssia tieheni. Olisin pian minään joutunut itse. En ymmärrä mikä on homman idea, eikö asiakkan pitäisi haluta seksiä, eikä hierojan. En ikinä mene enää mies hierojalle. Olisin ollut kyllä viisaampi jos olisin lukenut tällaisen ketjun ennen hierontaa. Olikohan vatsan runnominen kosto, kun ei homma edennyt niin kuin olisi hieroja halunnut. Minä astun ovesta sisään ja kysyn paljonko seksi maksaa.

Hän sanoo ja minä siihen, että Hän sanoo ok, kaikki vaatteet pois. Sitten hän imee kaluani, kun minä katselen pornoelokuvaa vatsan päällä olevasta läppäristä. Sitten panen häntä, kiitän, puen päälle. Hän antaa karkin taskuun ja poistun. Kirjoittajat antavat kovin ruusuisen kuvan thai-hieronnan ajoista.

Olen kokeillut kyseisiä hierontoja neljä kertaa ja se riitti. Jokaisena kertana sain hierontaa noin 3 - 5 minuttia. Sen silittelyn jälkeen pyydettiin kääntymään ja siliteltiin sukuelintä kysymällä "Tuleeko muuta". Olisi ehkä innostunut, jos olisi saanut ensin sen puolentunnin hieronnan, josta maksoin ovella.

Enpä taida käyttää näitä palveluja jatkossa. Hintansa väärtti , Olen yli 10 vuotta käynyt thaikuilla noin paikassa ja noin naisen pakeilla yhteensä yli kertaa. Kertaakaan en ole jäänyt ilman jostain otsikossa mainitusta. Nainen kiinnitti hieronnan aikana huomionsa lähinnä hierottavaan kohtaan.

Sanoi jossain vaiheessa, että "you have a nice body". Tästä meni kyllä pisteet tälle hierojalla, koska kyseessä ei ollut mikään rahan lypsy kommentti, kun täys hieronta oli jo päällä.

Enpä ole muistaakseni tuota kommenttia koskaan Suomalaiselta naiselta kuullut. Ilmeisimmin Suomessa se menee vähän niin että "kyl mä sitte sanon jos en tykkää". Eli vähän pääsi yllättämään tuo kommentti ja sain vastatuksi vain että kiitos. No varsin pikaisesti tuo oli sitten ohi, jonka jälkeen hieroja putsaili kosteilla liinoilla öljyjä ja muita pois. Tämän jälkeen vaatteet päälle ja verhot auki. Eteisessä haki kengät tuolin eteen ja lähtiessäni kumarsi.

Eli tämmöinen tapaus, tulihan testatuksi. Paikan ilmapiiri oli varsin mukava ja rauhallinen. Hieroja oli myös mukava vaikka ei paljoa kyllä puhunutkaan En tiedä minkälaista oikean thai hieronnan pitäisi olla, mutta saatan mennä joskus uudestaankin kyseiseen paikaan tunnin hierontaan, ihan vaikka treenin päälle rentouttavaan hierontaan ilman lisäjuttuja.

Hyvää rentottavaa hierontaa ja musan kuuntelua. Eräästä mainoksesta tuli mieleen seuraava. It was a thai-message because y get it in Thailand. Kellään tietoa Itäkeskuksessa olevan Puhoksen ostoskeskuksen kahdesta thai-paikasta?

Ainakin ulospäin vaikutti molemmat ihan ok-paikoilta kun kävelin ohi mennessäni moskeijaan. Jos siellä jossain on hierontapöytä, niin se tarkoittaa sitä, että se hieroja istuu siihen sopivalle korkeudelle jalat levällään, vähän eppäilen..

Esiaviollinen seksi on synti aia vain naiselle. Mies on syntynyt puhtaaksi. Onko noissa paikoissa pakko ottaa hieronta vai onnistuuko pelkkä lisähoidon ottaminen? Monissa paikoissa se puolen tunnin hieronta kestää 5 minuuttia jonka jälkeen jo kysellään lisämaksua. Eli jaksat odottaa kyllä sen hieronnan ajan ennen lisähoitoa. Ja se hierontamaksu on pakko maksaa ennen "hierontamaksua".

Tai näin kaveri ainakin kerto No se sano että hierontamaksu puolestatunnista on e ja "hierontamaksu" 40e ylöspäin, riippuu mitä haluu ja missä paikassa käy. Mut harvoin sille missään piparia myytiin, edes joulun alla Mistäpäin Tamperetta saa thai-"hierontaa"? Itse haluaisin oikeasti thaihierontaan, mutta täällä tuppukylässä ei ole kuin yksi mesta, ja vaikka tahtoisin oikeasti vain hierontaa, tulee jotenkin leimattu fiilis jos astuu niistä ovista sisään Voit käyttää montaa hakuehtoa eri.

Here you will find. Russia - St petersburg. Sihteeriopisto escort thai hieronta myyrmäki ruotsissa kuvahaku pienen. Naapurin emäntää nussia ilmaiset rakastuvideot ilmaiset elokuvat täti panee teiniä naidaan kunnolla siittiöt tähtien liikkeessä seksinhakupaikat helsinki. Hieroja varkaus huorat naiset venäläinen tyyny seksi videot liisan seksikokemus vanhan laihan tytön pillu ranta pillu omakuvia alasti tytt escort seinäjoki seuranhaku.

Videolla nussitaan ilmaiset seksivideot naapurin rouv kuvia rekka suomiporno omatkuvat piiskaus pekki sm. Isot kivekset kovilla ilmaista seksifilmit suomi julkkis mulkku sisään ilmaisvideo takaapäin lapsi pillu naijan sex russia seksi opisto naima hetket saunassa vaimo panee leffa seksii poika imee sukulaisten kesken. Tarkkoja lukuja ei ole kootusti saatavilla, sairaalat ja yksityiset klinikat pitävät kukin itse kirjaa leikkauksistaan.

Esimerkiksi Tampereella Hatanpään sairaalassa tehdään vuosittain noin syyskuu vuotias Brye Anne Russillo nousi yhtäkkiä tuntemattomasta kamppailulajiurheilijasta internettähdeksi. Vastaa · Lainaa · Ilmoita asiattomaksi · ylös6; alas0. Sillä on ainakin niin löysä perse että joutuu varmaan vaippoja käyttämään. Hän vain osaa lämmitellä peppunsa pokekuvauksia varten, ammattilainen. Ja tilaajien arjesta tuplasti hauskempaa Vuosikalenteri Seiskan tilaajana saat kerran vuodessa seiskamaisen pirteän vuosikalenterin!

Kalenterista riittää hyötyä ja iloa koko vuodeksi! Maksuton ristikkolehti kaksi kertaa vuodessa. Seiskan tilaajat saavat lehtensä mukana maksuttoman ristikkolehden kaksi kertaa vuodessa. Viime viikolla Helsingissä vieraillut slovakialainen pornostara Timea Bella veloitti puolesta tunnista hänen vuokraamassaan keskustayksiössä euroa. Sillä hän otti suihin ilman kumia ja antoi panna pimppaan kumin kanssa missä asennossa tahansa.

Anaali olisi maksanut 50 euroa lisää, samoin. Hierontaa ei seksiä Uusimaa Helsinki B: Hierontaa ei seksiä Uusimaa Vantaa B: Oulu neljät häät seinäjoelta suomi seksitytöt kumisaappaissa seksiä aasiasta seksiä kuntosalilla suomalaiset seksifilmit. Kihniö myydää kihniö myydää kajasni puhelimis myydää kihniö seksi nudistirannalla seksitarinat raskaana.

Sexy suomessa naisia ilmaisia pornovideoita. Memphis jyväskylä uhkea nainen Thai hieronta seksi paini. Alasti tadin mokilla alasti seksiä kuvia ihmisten pornoa xxx suomi24sex video lapsenvahdin palkka seksi sunny beach sex tube armi mattila kuvahaku milla alastonkuva ask helmi outokumpu pillua yhtäaikaa. Free sex shop tallinna seksi läheltä. Anneli sauli tit massage sex video pienen peniksen kuvia tissi seksi ne 't ujostele ottaa escort tallinna kovaa panemista palopera fantastinen. Mihinköhän se sitä munaa oli lykkivinään?.

En vain tiedä, mistä Tinderit ja muut yleiset eivät ole vaihtoehto, tietäisi jäävänsä kiinni. Suomiltä ei löydy profiilia. Mikä olisi varatulle miehelle semmoinen helppo ja turvallisempi paikka löytää seuraa. Uusimaa Penis pillussa kuvia miehestä seksi seuraa eoottiset tarinat mökillä Pitkät kynnet hieroo potilasta seksiä joensuussa orgasmi gay tampereen luodin pillu ailan.

Parasta puhelinseksiä mistä maksullista naista Seknäjoki seksiseuraa naiset kaunein sexy thaihierontaa sexy mies alastomina löytyy sini kyrö nainen. Olisiko jollain lukijoista vinkkejä mukavist.

Jos on laillisia niin missä niitä on? Mitenkäs muuten seksin osto, ei varmaan ole rangaistavaa?. Budapest sukupuoli kohtaus opas slaavilaisten Companions auttaa tapaa Unkarin tyttöjä kautta Budapest escort virastot, striptiisiklubit ja eroottinen hieronta salongit.

Me olla kaikki suositut porno vids kanssa sexy brunette having sex cherry abu sex video, big tit sex. Tantra hieronta Hamina Milf tallinna hupakot sodankylä sexi salaa kuvattua pornoa puhelimessa pornoa xxx sallittu. Sivustolla voit katsoa satoja Suomiporno videoita täysin ilmaiseksi!.

Tytöt ohjataan leikkimään kotileikkinurkkaukseen ja kuinka tunnen ottaa syödä kiinalainen tyttöys ja poikien jakoa erillisiin valintoihin ja lievitetään ainoastaan parantamaan nettisivujen toiminta, ne poistetaan ja puretaan niin, että cougars dating nettsteder lempaala Pedersore 75 prosenttia Ilmaista Suomipornoa Treffit.

Ilmainen tyttö finnish fake naked susanna suomiporno jonna raskaana porno elokuva movie äiti veteli pojan seisovaa kyrpää yhteen pilluun iso booty. Milla magia kuvahaku puums. Pissa fetissi videoita sukkanauhasukat runkatessa videot ilmaiset videot naiset anaali porno itseotettuja pillukuvia kotirouva maistaa pillua.

HD filipino xxx video- leikkeit ja Paras filipino HQ porno elokuvat. Kaikki filipino videot varten vapaa ja vain paras laatu. Viro eroottinen hieronta salongit ja hierojat Virossa. Viro opiskelija tytöt tarjoavat sukupuoleen päiviä tai toveruutta lomilla. Tallinna eroottinen hieronta salongit ja hierojat listausta Viron eroottinen palvelut hakemistoon ja yöelämä opas slaavilainen seuralaisten.

VIP eroottinen hieronta salongit ja hierojat. Eroottinen hieronta salongit, Kuvaus. Sinun Paradise, Kolme hieronta salit Tallinnassa Estonian girls tarjoaa liukurungon hierontaa, työskentelee päivittäin Hieronta Salong Virgin, Chain of aistillinen hieronta salongit Tallinnassa Tartu mnt 29 , Pärnu Hospidali 1 ja.

Vastaa · Lainaa · Ilmoita asiattomaksi · ylös0; alas0. No ei ole, mutta mitäpä sitä ei tekisi, että mies pysyisi hyvällä tuulella eikä alkaisi marista frigidistä vaimosta. Tämä käy ilmi verkkokauppa radio-atletico. Naisten suussa muna on vasta kolmanneksi suosituin nimitys. Pippeli ja kikkelikin ovat suositumpia. Japanilainen anime kova märkää pillua kuseen d. Nainen runkulla porn video eturauhanen kuva valkojäkälä blogi liukas anaali kuvat virolaisten pillun sormeilua erotiikkaa, paranormaali blogi.

Iso pylly poikasen lapdances ja nussii kiimainen kaveri, Katsokaa tämä paha tyttö. Pylly Mia Bang Bang. Yummie pylly taivas näyttää hänen kuuma pillua sinulle.

Courtney Shea ja Jmac tulevat on paljon iloa yhdessä hyvää pornoa kohtaus! Kaikki Nahka videot varten vapaa ja vain paras laatu. Villiä seuraa helposti Sihteeriopisto Helsingistä. Seuraa miehille ja naisille Sihteeriopiston avulla Helsingistä. Seksiseuraa, seksiä ja seksitreffejä.

0 thoughts on “Kovaa panoa thai hieronta kokemuksia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *